Mandag 13. mai kl. 19:00 - Onsdag 15. mai kl. 20:30,
Blåveis, Søregata 22, Stavanger.
Fyll på med ny kunnskap!
Publisert
Sist oppdatert
Stavanger-komiteen ser fram til å være vertskap for 2024-utgaven av Pint of Science.
Når: 13.-15. mai
Hvor: Blåveis pub, Stavanger sentrum
Årets tema er "Overganger". Et mangfoldig knippe med foredragsholdere fra regionen dekker forskjellige fagfelt som alle er i en overgang.
Merk: Arrangementet er på engelsk.
For mer informasjon, se pintofscience.no.
13. mai – arbeid & helse
- Espen Olsen, UiS: The Good, the Bad, and Remote Work
- Kjersti Tjensvoll, SUS: Monitoring of quality of life after cancer- the REBECCA study
- Alina Meloyan, UiS: Investing in the Future or Paying the Price? Norway's Tuition Fees and the Labor Market Tomorrow
14. mai – vitenskap, mat & medisin
- Helena Kolesova, UiS: Phase transitions: in our kitchen or shortly after the Big Bang
- Delphine Crappe, Skretting: Future of Food: Exploring the Potential of Cultivated Meat
- Liza van Sang, UiS: Sunlight degradable antibiotics
15. mai – KI i samfunnet
- Aksel Trøan, UiA: AI in cybersecurity
- Kjersti Engan, UiS: Can we use AI in cancer diagnostics?
- Hassan Zakaria, Zakatelier: Fusion of AI and Art