Blå mat på grønt vis

Tirsdag 27. september 2022 kl. 14:00-17:00,
Havets hus, Innovasjonspark Stavanger.

Tekna, Blue Planet og Stiim Aqua Cluster inviterer til havbruksseminar under Forskningsdagene. Konferansier og havbruksentusiast Arne Hjeltnes loser oss gjennom et program som tar opp bærekraft, rekruttering og entreprenørskap.

Publisert Sist oppdatert

Undervannsfoto av blågrønt hav

PROGRAM:

Kl. 14.05–15.05

Bærekraft på agendaen

  • Rogaland – et hav av muligheter. Tone Grindland, Regiondirektør, NHO Rogaland
  • Ny teknologi for bærekraftig sjømat. Ståle Økland, Group Director of Communications and Sustainability, AKVA group ASA
  • Havbruk, kunnskap og utvikling. Trine Danielsen, Stiim Aqua Cluster

Kl. 15.05–15.35

Entreprenørskap

  • Jenter i akvakultur og startups. Mia Guttorm Moseng, General Manager Norway, Sensor Globe
  • FishGLOBE – en del av løsningent. Tor Hellestøl, Daglig leder, FishGLOBE
  • Microalger – for bærekraftig fôr og fiskehelse. Rune Haddeland, CEO, MicroA

Kl. 15.35–15.55:

Kaffepause

Kl. 15.55 –17.00

Flinke folk

  • Rekruttering til tekniske havbruksfag. Karoline Sjødal Olsen, Daglig leder, Blue Lice og leder for faggruppen Tekna Havbruk og fiskehelse
  • Lokal mat og markedsføring av kokkefaget. Johanna Magdeli Pettersson Utvær, Tango/Fish n’Cow
  • Festivalglede og bærekraft. Maren Skjelde, Daglig leder, Gladmat
  • Diskusjon – hvordan få de flinke folkene til å velge havbruk, teknologi og matfag?

Kl. 17.00 – 18.00

Mat og mingling

Obligatorisk påmelding via lenke på Teknas hjemmeside.
Arrangementet ligger også ut på vår Facebook-side Forskningsdagene: Blå mat på grønt vis | Facebook