UiS spanderer epler til studenter og ansatte mandag morgen på campus Ullandhaug og i Bjergsted.
Grønn uke arrangeres for første gang i 2022 fra 3. oktober til 7. oktober. Tema for uka er "Bærekraftig mat".
Grønn omstilling er en av bærebjelkene i tiårsplanen til universitetet, Strategi 2030. Det innebærer at all aktivitet ved universitetet skal være med på å ta samfunnet i en grønnere retning.
Mandag 3. oktober deles det ut epler fra kl. 8 og fram til det er tomt. Vi står ved inngang vest og øst i Kjølv Egelands hus, hovedinngang Arne Rettedals hus og ved hovedinngangen i Bjergsted.
Hensikten med å arrangere Grønn uke med tema bærekraftig mat er å øke kunnskapen om bærekraftig mat og å få studenter og ansatte til å bli mer grønne og bærekraftige når det gjelder egne spisevaner.
SiS-kafé er med på Grønn uke med to kjøttfrie dager tirsdag 4. og onsdag 5. oktober og gratis vegetar pizzasnurrer torsdag 6. oktober. Fredag 7. oktober serverer SiS-kafé restemat for å minske matsvinnet.
Det som er førende for vårt arbeid er: Endring skjer ikke av seg selv.