Pint of Science 2024

Mandag 13. mai kl. 19:00 - Onsdag 15. mai kl. 20:30,
Blåveis, Søregata 22, Stavanger.

Fyll på med ny kunnskap!

Publisert Sist oppdatert
Plakat for Pint of Science

Stavanger-komiteen ser fram til å være vertskap for 2024-utgaven av Pint of Science.

Når: 13.-15. mai

Hvor: Blåveis pub, Stavanger sentrum  

Årets tema er "Overganger". Et mangfoldig knippe med foredragsholdere fra regionen dekker forskjellige fagfelt som alle er i en overgang.

Merk: Arrangementet er på engelsk.

For mer informasjon, se pintofscience.no.

13. mai – arbeid & helse

  • Espen Olsen, UiS: The Good, the Bad, and Remote Work
  • Kjersti Tjensvoll, SUS: Monitoring of quality of life after cancer- the REBECCA study
  • Alina Meloyan, UiS: Investing in the Future or Paying the Price? Norway's Tuition Fees and the Labor Market Tomorrow

14. mai – vitenskap, mat & medisin

  • Helena Kolesova, UiS: Phase transitions: in our kitchen or shortly after the Big Bang
  • Delphine Crappe, Skretting: Future of Food: Exploring the Potential of Cultivated Meat
  • Liza van Sang, UiS: Sunlight degradable antibiotics

15. mai – KI i samfunnet

  • Aksel Trøan, UiA: AI in cybersecurity
  • Kjersti Engan, UiS: Can we use AI in cancer diagnostics?
  • Hassan Zakaria, Zakatelier: Fusion of AI and Art